MAIN RESPONSIBILITIES:
Managing sensory side of Ice Cream R&D with below responsibilities:
Internal team tastings
Management of CTI technician day to day
Management of external sensory panel
Management of R&D Center sensory activity with universities
Leading the sensory trainings/screenings in the team
Refreshing the usage of CTI room for tastings
Managing sensory side of Ice Cream R&D with below responsibilities:
Leading internal project team tastings
Management of CTI technician’s workplan
Management of external sensory panel
Management of R&D Center sensory collaboration with universities
Leading the sensory trainings and screenings in the project team
Activation of CTI panel room
Support CTI team on on-going CTI projects
KEY REQUIREMENTS
Bachelor’s degree in Foods Engineering or Chemical Engineering or Psychology at least in the 4th year of education
Minimum 3 days (preferably 5 days) availability
Must have interest on sensory and consumer research
Problem solving and decision-making skills are necessary
Must be able to work independently and as part of a team
Must have good communication skills
Must have good knowledge of MS Office
Vielfalt ist Teil unserer Kultur!
Wir arbeiten stets daran, dass Du Dich bei uns respektiert und sicher fühlst und jeden Tag Dein authentisches Selbst einbringen kannst - unabhängig von Geschlecht, Alter, Herkunft, körperlicher Einschränkungen oder sexueller Orientierung.
Wir sind für Dich da, wenn Du aufgrund körperlicher Einschränkungen Unterstützung während des Bewerbungsprozesses brauchst.
Bewerbungsfotos sind bei uns nicht erforderlich.
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Wir freuen uns, wenn du dich mit uns über unsere Social Media Kanäle connectest.
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